Det er nu 2 år siden, næsten på dato, at jeg startede bloggen på Funkiavej.dk. Jeg startede ud med min egen installation af WordPress på mit eget domæne, og var egentlig fra start i tvivl om, om det der blogging var mig.

Jeg er efterhånden kommet frem til at det ikke så meget er den ‘daglige snak’ der driver mig, men ønsket om af dele min have, og de glæder jeg har med den, men andre ligesindede.

Man kan kalde mig detalje-nørd, og noget af det jeg bruger meget tid på er at holde styr på hvad jeg har plantet, hvor og hvornår. Jeg har siden 2012 brugt havelyst.dk til dette, men desværre er udviklingen der ikke fuldt med tiden. Jeg vil f.eks. gerne kunne føje mine billeder til planterne, og i en opløsning og kvalitet jeg kan være tilfreds med. Samtidig frygter jeg at havelyst.dk på et tidspunkt glider ud af Praktisk Økologi’s sfære.

Derfor er jeg nu i gang med at få lavet sider til hver og en af mine planter. Her vil der være information om planterne, hvor de er placeret i haven, hvor jeg har dem fra, og gallerier med billeder i høj kvalitet. Måske vigtigst af alt, information om de aktiviteter jeg har med planterne. Såtid, plantetid etc.

Dette tager dog tid. Lang tid. Men stille og roligt bliver siderne lavet, dog er jeg nok først på plads hen over vinteren.

PS. billedet er af min kuglekrysantemum som jeg fik af min mor for et års tid siden. Den står netop nu i fuldt flor i sin krukke på terrassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.