Funkiavej.dk genfødes

En ny version af hjemmesiden ser nu dagens lys, og der er banet vej for en kraftig udvidelse af indholdet.

Vinteren er blevet brugt på en gennemgående renovering af hjemmesiden. Siden starten i 2017 har hjemmesiden kørt på en Wordpress-installation, men med mere end 400 sider med haveplanter, og med planer om langt flere sider om insekter, fugle, dyr og vilde planter gik det ikke længere. 

En ny hjemmeside er nu bygget op, helt fra bunden, og endelig med mulighed for nemt at udbygge med de mange ideer til indhold og funktioner jeg går rundt med. Der er brugt hundredevis af timer til udvikling af maskineriet bag siden, og der venter endnu flere timer til at få udbygget indholdet. 

Bloggen bliver vækket til live igen, men vigtigst af alt er siderne med planter, insekter, fugle og meget andet, som nu stille og roligt bliver sat op. I første omgang med billeder af de mange observationer jeg går og gør mig, og efterfølgende med mere uddybende beskrivelser af de forskellige 'genstande'. Insekters værtsplanter, tips om identifikation af insekter, planter og fugle, vejledning om planteformering, og så videre og så videre.

Stay tuned!